SCC Publications 2022

BOUYAHYA A., SEMBO-BACKONLY B.S., FAVRELLE-HURET A., BALIEU S., GUILLEN F., MESNAGE V. KARAKASYAN-DIA C., LAHCINI […]
Lire la suite

SCC Publications 2021

GHEFFAR C., LE H., JOUENNE T., SCHAUMANN A., CORBIÈRE A., VAUDRY D., LE CERF D., […]
Lire la suite

SCC Publications 2020

DULONG V., KOUASSI M.C., PICTON L. Pure and Applied Chemistry, 2020, 92:322-33 Functionalized polysaccharides with […]
Lire la suite

SCC Publications 2019

MZOUGHI Z., SOUID G., TIMOUMI, R., LE CERF D., MAJDOUB H. International Journal of Biological […]
Lire la suite

Procédé d’obtention d’un mélange d’oligosaccharides neutres extraits de graines de lin.

MAQUART, FX, BELLON, G, MARCHAL, C, DUCATEL, H, DUPUIS, O, PICTON L, LE CERF, D, […]
Lire la suite

Improved Crosslinked Hyaluronan Hydrogels for 3D Cell Culture

VANNIER JP, DAVID L, LE CERF D, DULONG V, COQUEREL B, DEMANGE E EP11305333 22 […]
Lire la suite

Method for producing a mixture of neutral oligosaccharides extracted from flax seed

François MAQUART, Georges BELLON, Claire MARCHAL, Hélène DUCATEL, Olivier DUPUIS, Luc PICTON, Didier LECERF, Renaud […]
Lire la suite

SCC Publications 2018

BELBEKHOUCHE S., CHARABI S., PICTON L., LE CERF D., CARBONNIER B. Carbohydrate Polymers, 184 (2018) […]
Lire la suite

Financeurs et Partenariats

Tenez-vous au courant de l’actualité